Home > Een dagje er op uit met leukeplek.nl

Een dagje er op uit met leukeplek.nl

Leukeplek.nl is de website voor leuke plekken in Nederland. Op leukeplek.nl vind je de leukste en verrassendste plekken uit Nederland. Of je nu met je vrienden, je gezin of met partner gaat. Naar een attractiepark, dierentuin, wandelen en fietsen, speeltuin of naar een museum. Leukeplek.nl brengt je op ideeën en brengt je naar een leuke plek!

Met leukeplek.nl kun je op verschillende manieren zoeken. Heel gericht op activiteit, plaats of gezelschap. Of je kunt je laten verrassen door de door leukeplek.nl geselecteerde tips en suggesties. Leukeplek.nl is een initiatief van Taal&Digitaal.

Wij zijn zelf nog druk bezig met het invoeren van leuke plekken en daarbij kunnen wij jou hulp gebruiken! Heb je zelf nog een leuke plek die we nog niet in ons bestand hebben te staan of kloppen de gegevens van een leuke plek niet, mag je een mailtje sturen naar plekken@leukeplek.nl. Wij zullen het dan zo snel mogelijk beoordelen en wjizigen.

Omdat we nog in de beta fase zitten zul je merken dat de website iedere week iets zal veranderen en nieuwe functionaliteiten zal krijgen zodat je nog sneller leuke plekken vindt!

Terug
Zoeken in provincie:

Volg leuke plekken: